top of page

Beleef onze kampen!

Knutsel en creatie
Helden en heldinnen
girl-in-party-costumes-doing-crafts-at-home.jpg

Knutsel en creatie

Krijg je een lach op je gezicht wanneer de juf of meester het woord knutselen uitspreekt? Tijdens ons knutsel -en creatiekamp krijg jij als creatieveling de vrije loop. Afgewisseld met een varia aan originele sportactiviteiten krijg je de kans om te ontwerpen en te creëren. Elke dag draait rond een nieuw thema waardoor je even in je leukste fantasiewereld terecht komt. Haal de kunstenaar en architect in jezelf naar boven!

superhero-kids-aspiration-imagination-playful-fun-concept.jpg

Helden en heldinnen

Ben jij ook fan van de Marvel-reeksen op televisie? Vind jij het fantastisch wanneer Spiderman de hoogste gebouwen beklimt of wanneer Batman en Superman alle boeven een stapje voor zijn? Gedurende deze week verdiepen we ons in de werelden van verschillende superhelden en -heldinnen en treden we in hun voetsporen! De helden in de leefwereld van de kinderen komen tot leven!

Baller
pexels-dominika-roseclay-3074920.jpg

Baller

Een sportkamp op het lijf geschreven voor de echte ‘ballers’ onder ons. Zijn allerhande balsporten voor jou een koud kunstje? Dan is dit iets voor jou! Gedurende deze kampweek word je ondergedompeld in een grote variatie aan balsporten, telkens in een origineel jasje. Elke dag staan er twee blokken voetbal en twee blokken andere ‘baller-thema’s’ op het menu.

Om het extra ‘kapot cool’ te maken spelen we sommige sporten die we in het echt spelen, ook op spelconsoles. Gamen in een hyperactief jasje!

kids-at-dance-school-ballet-hiphop-street-funky-and-modern-dancers-over-studio-background.

Let's dance

Kan je niet anders dan meebewegen wanneer je een coole beat hoort? Indien dit het geval is, zal ‘Let’s dance’ echt iets voor jou zijn! We spelen in op de verschillende aspecten rond ritme en beweging. Een variatie aan dans -en spelvormen op de populairste muziek moeten jou een fantastische week bezorgen!

Let's dance
IMG-20210813-WA0016.jpg

(Reuze) gezelschapsspelen

Haal de avonturier in jezelf naar boven tijdens dit zotte kamp vol spelplezier en strategie. Elk gezelschapsspel dat we uitproberen, spelen we zowel als bordspel als in het echt. Zeeslag en Stratego blijven niet langer ‘gewoontjes’ maar worden een levensechte strijd. Dit kamp is de ideale combinatie van denken en bewegen in de origineelste jasjes!

smiley-young-girl-scientist-making-slime.jpg

Magiekamp

Tijdens deze kampweek dompelen we je onder in de magische wereld van tovenaars, magiërs en heksen. We doen proefjes, vinden onze eigen toverspreuken uit, we brouwen een toverdrank en maken het slijmerigste slijm. Een goede tovenaar is ook heel sportief. Dus het is ook belangrijk om al deze momenten af te wisselen met spannende, actieve spelvormen in het thema van magie!   

(Reuze)gezelschapsspelen
Magiekamp
kids-at-dance-school-ballet-hiphop-street-funky-and-modern-dancers-over-studio-background.

Dans- en ravotkamp

Bouw je thuis ook steeds kampen? Kan je ook niet stilzitten als je leuke muziek hoort? Heb je zin om een hele week te komen dansen, spelen, ravotten, kampen bouwen, klimmen en klauteren, en nog zoveel meer? Dan is dit kamp perfect voor jou! 

Best-TikTok-Alternatives-for-iPhone-and-iPad.jpg

Mediakamp (TikTok, Video, foto,...)

In ons mediakamp brengen we TikTok tot leven, leren we video's bewerken en vlogs te maken, bewerken we foto's, maken we stripverhalen en doen we lekker gek! Daarnaast zijn we heel sportief bezig en maken we slowmotionfilmpjes van coole stunts of leven we ons uit tijdens de vele actieve spelvormen waar DNA voor staat.

Dans- en ravotkamp
Mediakamp
pexels-evg-culture-1174746.jpg

Gamekamp

Ben jij een echte gamer? Zou je de spelletjes waar je zo'n fan van bent ook eens in het echt willen spelen? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Dit kamp is uitdagend en wordt aangepast naargelang de leeftijd en interesses van de kinderen. Alle games worden ook in het echt gespeeld. Tijdens deze week maken we er een heuse strijd van. Ben jij de strafste e-sporter op het kamp? Of ben je eerder in je element wanneer de spelletjes tot leven komen? Dat ontdekken we samen op het Gamekamp!

image (1).png

in het circus

Iedere dag staat in het teken van het circus. De dieren, de clowns, de goochelaars, de dierentemmers, de acrobaten, ... komen allemaal aan bod. We leren circustechnieken, acrobatenkuren en dierenmanieren. Naast al deze actieve momenten zorgen we ook voor voldoende creatieve afwisseling in de vorm van circusknutselen!

Gamekamp
In het circus
pexels-lena-helfinger-3992594.jpg

Sport en behendigheid

Durf jij over een hoge brug te stappen. Durf jij ook wel ergens af te springen? Klim en klauter je graag overal op? Dan is dit kamp echt wel iets voor jou. We maken een reis rond de wereld waarin we allerlei obstakels moeten overwinnen om de hoofdprijs binnen te halen!

pexels-alena-darmel-7751057.jpg

Legokamp

Kan jij je ook uren bezighouden met het bouwen van gigantische legobouwsels? Ben jij een echte legomaster? Dan is dit kamp echt iets voor jou! We maken de zotste dingen, zetten in op samenwerking en helpen elkaar waar we kunnen. De legostukken krijg je niet zomaar. Iedere dag staat er voldoende sport en beweging op het programma waarbij je de legostukjes moet zien te verdienen. Plezier verzekerd!

Sport en behendigheid
Legokamp
pexels-big-bear-vacations-3030746.jpg

Mountainbikekamp

We kunnen niet beloven dat je met propere kleren terug thuis zal komen. We kunnen je wel beloven dat we je iedere dag meenemen naar de zotste mountainbikeparcours in de buurt. Je komt op plaatsen die je nog niet ontdekt hebt. Tijdens de pauzes maken we tijd om onze benen even te laten ontspannen terwijl we ons inleven in de talloze andere spelvormen die DNA in petto heeft!

LEGO-NINJAGO-Days.jpg

Ninjagokamp

Wil jij ook graag deel uitmaken van de 'Ninjago' bende? Dat kan tijdens ons Ninjagokamp. We leren alles wat een ninja moet kunnen. We dompelen jullie volledig onder in het 'Ninjago' thema en maken gebruik van tal val spelvormen en bewegingsspelletjes om de Ninjagofiguren tot leven te wekken.

Mountainbikekamp
Ninjagokamp
image (3).png

Actie- en bounce kamp

Door middel van uitstapjes naar verschillende locaties laten we jullie proeven van verschillende disciplines en uitdagingen. (Muurklimmen, reddend zwemmen, trampoline springen, Free running) Durven jullie ook de sprong te wagen?

Laat de adrenaline maar stromen!

20220708_160048.jpg

Sport - en spelfestival

Het beste van DNA gebundeld in één zot kamp. We gaan aan de slag met onze laserguns, pokémon battle, minigolfbanen, archery tag, bubble ballen, levende stratego, hoverboards, en nog zoveel meer. Naast al deze ontzettend coole activiteiten maak je tijdens dit kamp ook kennis met tal van (vernieuwende) sporten!
Laat je overvallen door het plezier, de actie en de (nieuwe) vriendschappen!

Actiekamp
Sport-en spelfestival
Bouwkamp
Boerderijkamp
Boerderijkamp_edited.jpg

Boerderijkamp @ Wollenhof

Op de prachtige locatie van het Wollenhof in Sint-Niklaas kunnen kleine en grote kinderen genieten van een zalige ervaring. Dit kamp is het beste van twee werelden gecombineerd in één. Naast de dagelijkse verzorging van de dieren en het leven op de boerderij, zorgen we voor tal van leuke, sportieve DNA-activiteiten. 

image.png

Bouwkamp @ Wollenhof 

Het ideale kamp voor de kinderen die graag de handen uit de mouwen steken en van dieren houden. Ontwerpen, timmeren, vijzen, ... we leren het allemaal. Naast al dat bouwplezier is er voldoende tijd om de dieren te verzorgen en te voederen. Dit gecombineerd met de traditionele DNA-activiteiten zorgt ervoor dat dit een niet te missen kamp is!

pexels-ksenia-chernaya-6800536.jpg

Ridders en prinsessen

Ooit al eens een ridder of prinses willen zijn? Tijdens dit kamp staat beleving centraal. De kinderen worden klaargestoomd om een ridder, een prins of een prinses te worden. Alles komt aan bod! Etiquette, wapens behandelen, verkleden en nog zoveel meer!

image (2).png

Bounce kamp

Tijdens dit kamp wijken we enkele dagen uit naar B-bounce Sint-Niklaas. Na een korte initiatie kunnen we alle geleerde technieken toepassen in de verschillende trampolines en springkussens.

Ridders en prinsessen
Bounce kamp
bottom of page